VALOMAINOKSET
Valaistut kangaskehykset

VALOMAINOKSILLA EROTTUVUUTTA YRITYKSILLE

MARKKINOINTIVIESTIT TEHOSTETUSTI

VALAISTUT KANGASKEHYKSET OVAT ERINOMAISIA MARKKINOINTIVIESTINNÄN VÄLINEITÄ

Valaistut kangaskehykset, kangastaulut ovat kustannustehokas ja käytännöllinen tapa piristää yritysilmettä. Ne toimivat myös erinomaisesti markkinoinnin tukena ja saavat viestit näkymään. Kankaaseen voidaan printata yrityksen logo, mainoslause, tuotekuva tai grafiikkaa. Kangastaulu voidaan kiinnittää tai upottaa seinään, ripustaa roikkumaan tai se voi seistä omilla jaloillaan. Valaistuja kangaskehyksiä on saatavilla yksi- ja kaksipuoleisena.

ONNISTUNUT MESSUVALAISTUS TEHOSTAMAAN BRÄNDIN ILMETTÄ

MONIKÄYTTÖINEN VALOMAINOS

Kangastaulu on monikäyttöinen valomainos myymälään, messuille tai julkisiin tiloihin. Kankaaseen voidaan printata mainoslause, logo, tuotekuva tai mikä vaan haluttu grafiikka.

VALAISTU KANGASTAULU

Kangastaulu valaistaan LED-tekniikalla, jolla saadaan kankaaseen tasainen valo. Kangastaulun voi kiinnittää tai upottaa seinään, ripustaa roikkumaan tai se voi seistäomilla jaloillaan. 

KANGASTAULU ON HELPPOKÄYTTÖINEN

Kangastaulua on saatavilla yksi- tai kaksipuoleisena. Kangaskuva on helposti vaihdettavissa silikonireunansa ansiosta. Kehys on alumiinia ja lähes huomaamaton edestäpäin katsottaessa. Helppo asentaa

OTA YHTEYTTÄ

YRITYS- JA PROJEKTIMYYNTI

VOIT HALUTESSASI LYHYESTI KUVATA MILLAISEEN PROJEKTIIN KAIPAAT VALAISTUSTA 

SUUNNITTELU

VALAISTUSSUUNNITTELU

PROJEKTIT

AVAIMET KÄTEEN

MYYMÄLÄT

KALUSTEVALAISTUS

TOIMISTOT

YLEISVALAISTUS

MITTATILAUS

TAYLOR MADE

KALUSTEET

KALUSTEKOMPONENTIT

Vieritä ylös