Laadukas myymälävalaistus

Osa onnistunutta asiakaskokemusta

Ammattimaisella valaistussuunnittelulla on positiivinen vaikutus myyntiin

Laadukas myymälävalaistus ja valaistuksen suunnittelu on helppo tapa vaikuttaa liikkeen myyntiin ja asiakaskokemukseen. Oikeanlaisella valon värin valinnalla luodaan haluttua tunnelmaa. Myymälävalaistuksella luodaan tilaan tunnelma ja sillä vahvistetaan liikkeen haluamaa brändimielikuvaa. Laadukas valaistus toistaa tuotteiden värit oikein ja tuotteet näyttävät paremmilta.  

Valaistuksella voidaan ohjata asiakkaan käyttäytymistä myymäläympäristössä.

Myymälävalaistus

Kohdevalaisimet

Asiakkaan huomion ohjaaminen haluttuihin kohteisiin ja tuotteisiin

Laadukkaalla ja oikeanlaisella valaistuksella asiakkaan huomio saadaan paremmin kiinnittymään tuotteisiin. Asiakas viihtyy myymälätilassa, kun valaistus on häikäisemätön ja tunnelmaltaan tarkoituksenmukainen. 

Kaipaatko lisää tietoa?

Tuotteesi ovat pääosassa - ne kannattaa asettaa valokeilaan

Modulaarinen valaisinjärjestelmä mahdollistaa monipuolisen ja muokattavissa olevan valaistuksen myymälässä. Valitsemalla esimerkiksi kohteeseen oikeanlaisen valon värisävyn yhdessä häikäisemättömän myymälävalaistuksen kanssa, saadaan parannettua tuotteiden esillepanoa, tunnelmaa ja samalla lisättyä asiakasviihtyvyyttä. 

Laadukas myymälävalaistus - tärkeä osa esillepanoa

Laadukas myymälävalaistus

Kaluste- ja kohdevalaisimet

Hyllyvalaisimet on helppo asentaa

LumiSolutionsin hyllyvalaisimet ovat helposti asennettavissa uudiskohteisiin tai jo myymälässä oleviin kalusteisiin. Pienikokoiset valaisimet voidaan kiinnittää helposti magneeteilla suoraan metalliin tai tarvittaessa erillisillä kiinnikkeillä esim. puupinnoille. Valaisinmalleista löytyy monta erilaista vaihtoehtoa pyöreästä kulmikkaaseen. Valaistusratkaisut löytyvän, niin yksittäisiin kalustelohkoihin kuin koko myymälän kattavaan hyllyvalaistukseen. 

Tutustu tuotevalikoimaamme

Lumitrack-virtakiskojärjestelmä

Lumitrack on matalajännitteellä toimiva virtakisko hyllyvalaisimille. Virtakiskon avulla hyllyvälejä voidaan muuttaa jälkikäteen eikä johdotuksia tarvitse muuttaa. Virtakiskon matala rakenne mahdollistaa sen asentamisen moniin jo olemassa oleviin kohteisiin. Virtakiskoon voidaan asentaa myös muita matalajänniteellä toimivia laitteita.

Lumitrack matalajännitevirtakiskon mitat: 
leveys 20mm | korkeus 7mm | max pituus 2000mm 

Värivaihtoehdot: musta | valkoinen

Matalajannitekisko-LumiTrack

Lisätietoa LumiTrack- virtakiskojärjestelmästä

Tuotteesi ovat pääosassa - ne kannattaa asettaa valokeilaan

Kosketinkiskoon on tarjolla laadukkaita ja tarvittaessa myös tehokkaita LED-kohdevalaisimia. Valaisimia on saatavilla monella eri teholla ja valon avautumiskulmalla. Valaisimet ja niiden tekniset vaatimukset valitaan aina myymäläkohteen vaatimusten mukaan. 

Heräsikö kysymyksiä ?  

Myymälävalaistus

Virtakiskovalaisimet

Laadukas myymälävalaistus

Kaluste- ja kohdevalaisimet

Valikoimamme yleisvalaisimilla - tasainen ja laadukas myymälävalaistus

Monipuolinen tarjontamme kattaa kalustevalaisimet kohdennettuun tuotevalaistukseen, kuten kiskovalaisimet sekä riippu- ja yleisvalaisimet kokonaisvaltaisempaan valaistukseen. Myymälävalaistus tuo tuotteiden parhaat puolet esiin ja parantaa tunnelmaa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro kohteestasi. Kartoittamalla valaistustarpeenne  voimme esittää valaistussuunnitelman ratkaisemaan juuri teidän haasteet valaistuksen suhteen. 

Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi

Valmistamme asiakkaalle räätälöityjä valaistusratkaisuja

Asiakkaalle räätälöidyt kalustevalaisimet helpottavat asennusta ja siihen kuluvaa aikaa. Valmiilla tuotteilla työvoimakustannukset saadaan pieniksi työmailla ja asentaminen on helppoa. Tuotteet valmistetaan Suomessa, jolloin laatu ja toimitusvarmuus ovat korkealla tasolla.

LED-valaistuksella luodaan myymälään haluttu ja viihtyisä tunnelma

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin LED-valaistuksesta ja palveluistamme.
Laadukas myymälävalaistus - merkittävä osa esillepanoa!