VALAISTUSTA ​
Myymäläkohteisiin

MYYMÄLÄVALAISTUS LAADUKKAASTI

LAADUKAS VALAISTUS

OSA ONNISTUNUTTA ASIAKASKOKEMUSTA

KALUSTE- & KOHDEVALAISIMET

LAADUKKAALLA LED-VALAISTUKSELLA LUODAAN MYYMÄLÄÄN HALUTTU JA VIIHTYISÄ TUNNELMA.​

Myymälävalaistuksen suunnittelulla voidaan vaikuttaa liikkeen myyntiin ja asiakaskokemukseen. Oikeanlaisella valon värin valinnalla luodaan haluttua tunnelmaa. Myymälävalaistuksella luodaan tilaan tunnelma ja sillä vahvistetaan liikkeen haluamaa brändimielikuvaa.

OIKEANLAISILLA LED-VALAISIMILLA JA LAADUKKAASTI TOTEUTETULLA MYYMÄLÄVALAISTUKSELLA SAADAAN ASIAKKAAN HUOMIO PAREMMIN KIINNITTYMÄÄN HALUTTUIHIN KOHTEISIIN JA TUOTTEISIIN.

Modulaarinen valaisinjärjestelmä mahdollistaa monipuolisen ja muokattavissa olevan valaistuksen myymälässä. Valitsemalla esimerkiksi kohteeseen oikeanlaisen valon värisävyn yhdessä häikäisemättömän myymälävalaistuksen kanssa, saadaan parannettua tuotteiden esillepanoa, tunnelmaa ja samalla lisättyä asiakasviihtyvyyttä.

 

Kosketinkiskoon on tarjolla laadukkaita ja tarvittaessa myös tehokkaita LED-kohdevalaisimia. Valaisimia on saatavilla monella eri teholla ja valon avautumiskulmalla. Valaisimet ja niiden tekniset vaatimukset valitaan aina myymäläkohteen vaatimusten mukaan. 

AMMATTIMAISELLA VALAISTUSSUUNNITTELULLA – POSITIIVINEN VAIKUTUS MYYNTIIN.

VALIKOIMAMME YLEISVALAISIMILLA VOIMME TUOTTAA MYYMÄLÖIHIN TASAISEN JA LAADUKKAAN MYYMÄLÄVALAISTUKSEN.

LumiSolutionsin LED-kalustevalaisimet ovat helposti asennettavissa sekä uudiskohteisiin että myymälässä valmiina oleviin kalusteisiin. Meiltä löydät valaisimet niin yksittäisiin kalustelohkoihin kuin koko myymälän kattavaan hyllyvalaistukseen.

Monipuolinen tarjontamme kattaa kalustevalaisimet kohdennettuun tuotevalaistukseen, kuten kiskovalaisimet sekä riippu- ja yleisvalaisimet kokonaisvaltaisempaan valaistukseen.

TUOTTEESI OVAT PÄÄOSASSA, JOTEN NE KANNATTAA ASETTAA VALOKEILAAN!

VALMISTAMME ASIAKKAILLE RÄÄTÄLÖITYJÄ VALAISTUSRATKAISUJA KOHTEIDEN MUKAAN. 

Myymälävalaistus tuo tuotteiden parhaat puolet esiin ja parantaa tunnelmaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro kohteestasi. Voimme kartoittaa valaistustarpeenne ja esittää valaistussuunnitelman ratkaisemaan juuri teidän valaistuksen haasteet. 

Myymälävalaistus kohdevalaisimilla
LED-myymälävalaistus laadukkaasti

OTA YHTEYTTÄ

YRITYS- JA PROJEKTIMYYNTI

VOIT HALUTESSASI LYHYESTI KUVATA MILLAISEEN PROJEKTIIN KAIPAAT SUUNITTELUA. 

MITTATILAUS

TAYLOR MADE

PROJEKTIT

AVAIMET KÄTEEN

SUUNNITTELU

VALAISTUSSUUNNITTELU

TOIMISTOT

YLEISVALAISTUS

MESSUOSASTOT

PROJEKTIVALAISTUS

KALUSTEET

KALUSTEKOMPONENTIT

Vieritä ylös