KALUSTEVALAISTUS
Mittatilaustuotteet

KALUSTEVALAISTUS

MITTATILAUSTUOTTEET

TEKNISESTI KORKEATASOISET JA ESTEETTISESTI TYYLIKKÄÄT PROTOTYYPIT

Toimintamme kattaa palvelut projektien suunnittelusta aina lopputoteutukseen. Voimme tarvittaessa vastata valaistusprojektin koko hankintaketjusta – sisältäen toimituksen asennuksineen. 

RÄÄTÄLÖIDYT TUOTTEET

Asiakkaalle räätälöidyt kalustevalaisimet helpottavat asennusta ja siihen kuluvaa aikaa. Valmiilla tuotteilla työvoimakustannukset saadaan pieniksi työmailla ja asentaminen on helppoa. Tuotteet valmistetaan Suomessa, jolloin laatu ja toimitusvarmuus ovat korkealla tasolla.

HYLLYVALAISTUS

Valaistus on tärkeä osa esillepanoa. Laadukkaalla ja oikeanlaisella valaistuksella asiakkaan huomio saadaan paremmin kiinnittymään tuotteisiin. Asiakas viihtyy myymälätilassa, kun valaistus on häikäisemätön ja tunnelmaltaan oikeanlainen. Laadukas valaistus toistaa tuotteiden värit oikein ja tuote näyttää houkuttelevalta. Valaistuksella ohjataan asiakkaan käyttäytymistä ja liikettä myymäläympäristössä.

LUMISOLUTIONS VAKIOTUOTTEET

LumiSolutionsin hyllyvalaisimet ovat helposti asennettavissa uudiskohteisiin tai jo myymälässä oleviin kalusteisiin. Pienikokoiset valaisimet voidaan kiinnittää helposti magneeteilla suoraan metalliin tai tarvittaessa erillisillä kiinnikkeillä esim. puupinnoille. Valaisinmalleja löytyy monta erilaista mallia pyöreästä kulmikkaaseen malliin. 

LUMITRACK

Lumitrack on matalajännitteellä toimiva virtakisko hyllyvalaisimille. Virtakiskon avulla hyllyvälejä voidaan muuttaa jälkikäteen eikä johdotuksia tarvitse muuttaa. Virtakiskon matala rakenne mahdollistaa sen asentamisen moniin jo olemassa oleviin kohteisiin. Virtakiskoon voidaan asentaa myös miuta matalajänniteellä toimivia laitteita.

OTA YHTEYTTÄ

YRITYS- JA PROJEKTIMYYNTI

VOIT HALUTESSASI LYHYESTI KUVATA MILLAISESTA MITTATILAUSTYÖSTÄ ON KYSE. 

SUUNNITTELU

VALAISTUSSUUNNITTELU

PROJEKTIT

AVAIMET KÄTEEN

MYYMÄLÄT

KALUSTEVALAISTUS

TOIMISTOT

YLEISVALAISTUS

VALOMAINOS

KANGASKEHYKSET

KALUSTEET

KALUSTEKOMPONENTIT

Vieritä ylös