Kalustevalaistus

Mittatilaustuotteet

Räätälöidyt tuotteet

Asiakkaalle räätälöidyt kalustevalaisimet helpottavat asennusta ja säästävät siihen kuluvaa aikaa. Valmiilla tuotteilla työvoimakustannukset saadaan pieniksi työmailla ja asentaminen on helppoa. Tuotteet valmistetaan Suomessa, jolloin laatu ja toimitusvarmuus ovat korkealla tasolla.

Kalustevalaistus

Hyllyvalaisimet

Teknisesti korkeatasoiset ja esteettisesti tyylikkäät prototyypit

Toimintamme kattaa palvelut projektien suunnittelusta aina lopputoteutukseen. Voimme tarvittaessa vastata valaistusprojektin koko hankintaketjusta – sisältäen toimituksen asennuksineen. 

Kaipaatko lisää tietoa?

Laadukas kalustevalaistus

Lumisolutions vakiotuotteet

Hyllyvalaistus

LumiSolutionsin hyllyvalaisimet ovat helposti asennettavissa uudiskohteisiin tai jo myymälässä oleviin kalusteisiin. Pienikokoiset valaisimet voidaan kiinnittää helposti magneeteilla suoraan metalliin tai tarvittaessa erillisillä kiinnikkeillä esim. puupinnoille. Valaisinmalleja löytyy monta erilaista mallia pyöreästä kulmikkaaseen malliin. 

Tutustu kalustevalaistusvalikoimaamme

Laadukas kalustevalaistus

Valaistus on tärkeä osa esillepanoa. Laadukkaalla ja oikeanlaisella valaistuksella asiakkaan huomio saadaan paremmin kiinnittymään tuotteisiin. Asiakas viihtyy myymälätilassa, kun valaistus on häikäisemätön ja tunnelmaltaan oikeanlainen. Laadukas valaistus toistaa tuotteiden värit oikein ja tuote näyttää houkuttelevalta. Valaistuksella ohjataan asiakkaan käyttäytymistä ja liikettä myymäläympäristössä.

Laadukas kalustevalaistus 'herättää' tilan ja toimintaympäristön.

Lumitrack

Lumitrack on matalajännitteellä toimiva virtakisko hyllyvalaisimille. Virtakiskon avulla hyllyvälejä voidaan muuttaa jälkikäteen eikä johdotuksia tarvitse muuttaa. Virtakiskon matala rakenne mahdollistaa sen asentamisen moniin jo olemassa oleviin kohteisiin. Virtakiskoon voidaan asentaa myös muita matalajänniteellä toimivia laitteita.

Lumitrack matalajännitevirtakiskon mitat: 
leveys 20mm | korkeus 7mm | max pituus 2000mm 

Värivaihtoehdot: musta | valkoinen

Kaipaatko lisää tietoa?

Lumitrack

Virtakisko hyllyvalaisimille

Valmistamme asiakkaalle räätälöityjä valaistusratkaisuja

Asiakkaalle räätälöidyt kalustevalaisimet helpottavat asennusta ja siihen kuluvaa aikaa. Valmiilla tuotteilla työvoimakustannukset saadaan pieniksi työmailla ja asentaminen on helppoa. Tuotteet valmistetaan Suomessa, jolloin laatu ja toimitusvarmuus ovat korkealla tasolla.

Valaistuksella viritetään tilaan haluttu tunnelma.

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää räätälöidyistä valaistusratkaisuista.
Scroll to Top