SUUNNITTELU
DIALux simulointi

LAADUKKAAN VALAISTUKSEN PUOLESTA

VALAISTUSSUUNNITTELUA

TYÖYMPÄRISTÖVALAISTUS KOROSTUVAT TYÖHYVINVOINNISSA

TOIMISTOVALAISTUS

TYÖYMPÄRISTÖ JA VALAISTUS KOROSTUVAT TYÖHYVINVOINNISSA SEKÄ TYÖN TUOTTAVUUDESSA.

Toimistotyöntekijät viettävät keskimäärin noin puolet valveillaoloajastaan työpaikoillaan toimistossa. Työympäristön valaistuksen tulee vastata työtehtäviä ja työn vaatimuksia. Tehokkuutta tukeva valaistus ei ole sama asia kuin suuritehoinen valaistus. Tehokkuus tarkoittaa oikeaa valomäärää, oikean tyyppistä valoa oikein suunnattuna. Tehokas valaistus ei häikäise eikä häiritse, vaan auttaa keskittymään työhön.

Avokonttorit, pienet toimistohuoneet ja ikkunattomat neuvotteluhuoneet asettavat hyvin erilaisia vaatimuksia toimiston valaistussuunnittelulle. Valaistuksen teho ja värilämpötila voidaan ohjelmoida seuraamaan ihmisen luontaista vuorokausirytmiä ja vahvistamaan sitä. Näin valaistuksella voidaan vaikuttaa hormonitoimintaan ja siten ihmisten vireystilaan ja tehokkuuteen töissä.

Näköhavaintoon vaikuttaa työtilan valaistus mutta tämän lisäksi myös tilan koko, värit sekä seinien ja kattopintojen heijastusominaisuudet. Myös katseen kohde ja tehtävän työn vaatimukset vaikuttavat.

ONNISTUNUT VALAISTUS PARANTAA ASIAKASKOKEMUSTA

MYYMÄLÄVALAISTUS

LAADUKKAALLA, OIKEIN SUUNNITELLULLA JA TOTEUTETULLA VALAISTUKSELLA ON POSITIIVINEN VAIKUTUS MYYNTIIN JA ASIAKASKOKEMUKSEEN.

Myymälän valaistus korostaa tuotteita oikealla tavalla ja kiinnittää asiakkaan huomion haluttuihin tuotteisiin. Helpoin tapa on käyttää suunnittelussa ammattilaista, joka löytyy jokaiselta laadukkaalta valaisin toimittajalta. Nykyaikaisella valaistustekniikalla ja osaavalla suunnittelulla varmistetaan energiatehokas valaistusratkaisu, joka on myös helppo huoltaa.

Liikkeiden ja myymälöiden valaistussuunnittelussa käytämme valaistussuunnitteluun ammattilais- ohjelmistoa DIAlux, jotta jo ennen varsinaista asennusta voidaan olla varmoja, että lipputulos on haluttu, laadukas. Vankan valaistusosaamisemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tarvittavat valaistuslaskelmat ja suunnitelmat sekä kokonaisten valaistuskonseptien kehittämisen asiakkaan kanssa.

Suomessa on suurin osa vuodesta hämärää tai pimeää, positiivinen kokemus on astua liikkeeseen tai myymälään, jossa valaistus on riittävän kirkas ja laadukkaasti toteutettu. Myyvä valaistus. Kun tuotteet näyttävät hyvältä ja etikettien tekstit on helppo lukea, on myös ostaminen helppoa. Myymälän laadukas valaistus toistaa värit hyvin ja saa tuotteet näyttämään houkuttelevilta. 

OTA YHTEYTTÄ

YRITYS- JA PROJEKTIMYYNTI

VOIT HALUTESSASI ANTAA KUVAUKSEN PROJEKTISTA, MIHIN KAIPAAT SUUNITTELUA. 

MITTATILAUS

TAYLOR MADE

PROJEKTIT

AVAIMET KÄTEEN

MYYMÄLÄT

KALUSTEVALAISTUS

TOIMISTOT

YLEISVALAISTUS

MESSUOSASTOT

PROJEKTIVALAISTUS

KALUSTEET

KALUSTEKOMPONENTIT

Vieritä ylös