VALAISTUSSUUNNITTELUA
DIALux-ohjelmistolla

LAADUKAS TYÖYMPÄRISTÖVALAISTUS

VALAISTUSSUUNNITTELU

TYÖYMPÄRISTÖVALAISTUS KOROSTUU TYÖHYVINVOINNISSA

TOIMISTOVALAISTUS

TYÖYMPÄRISTÖ JA VALAISTUS KOROSTUVAT TYÖHYVINVOINNISSA SEKÄ TYÖN TUOTTAVUUDESSA 

Työympäristön valaistuksen tulee vastata työtehtäviä ja työn vaatimuksia. Toimistotyöntekijät viettävät keskimäärin noin puolet valveillaoloajastaan työpaikoillaan toimistossa.  Tehokkuutta tukeva valaistus ei ole sama asia kuin suuritehoinen valaistus. Tehokkuus tarkoittaa oikeaa valomäärää, oikean tyyppistä valoa oikein suunnattuna. Tehokas valaistus ei häikäise eikä häiritse, vaan auttaa keskittymään työhön. 

TYÖYMPÄRISTÖVALAISTUKSEN HAASTEET  

Työympäristövalaistuksen lisäksi näköhavaintoon vaikuttavat myös tilan mittasuhteet, värit sekä seinä- ja kattopintojen heijastusominaisuudet. Avokonttorit, suuret ikkunapinta-alat, pienet toimistohuoneet ja ikkunattomat neuvotteluhuoneet asettavat toimistovalaistukselle hyvin erilaisia vaatimuksia. 

Valaistuksen teho ja värilämpötila voidaan ohjelmoida seuraamaan ihmisen luontaista vuorokausirytmiä ja vahvistamaan sitä. Näin valaistuksella voidaan vaikuttaa hormonitoimintaan ja siten ihmisten vireystilaan ja tehokkuuteen töissä.

Valaistussuunnittelu työympäristövalaistus
Valaistussuunnittelu työympäristövalaistus

ONNISTUNUT VALAISTUS PARANTAA ASIAKASKOKEMUSTA

MYYMÄLÄVALAISTUS

AMMATTIMAISELLA VALAISTUSSUUNNITTELULLA JA LAADUKKAALLA TOTEUTUKSELLA ON POSITIIVINEN VAIKUTUS MYYNTIIN JA ASIAKASKOKEMUKSEEN.

Myymälävalaistusta kohdentamalla voidaan korostaa tuotteita ja kiinnittää asiakkaan huomio haluttuihin tuotteisiin. Valaistussuunnitelman pohjalta voidaan myös todentaa valonlähteiden optimaalinen sijoittelu ja ohjata asiakkaan kulkua myymälässä. 

Nykyaikaisella myymälävalaistuksella ja osaavalla valaistussuunnittelulla varmistetaan energiatehokkaat ja teknisesti laadukkaat valaistusratkaisut, joita on myös helppo huoltaa. Paras tapa päästä hyvään lopputulokseen on käyttää suunnittelussa ammattilaista, joita löytyy jokaiselta laadukkaalta valaisintoimittajalta. 

VALAISTUSSUUNNITTELU DIALUX-OHJELMISTOLLA 

Liiketilojen ja myymävalaistuksen suunnittelussa käytämme valaistussuunnitteluun kehitettyä ja ammattilaisille tarkoitettua DIALux-ohjelmistoa, jotta jo ennen varsinaista asennusta voidaan olla varmoja, että lopputulos on laadukas ja toivotun mukainen. Vankan valaistusosaamisemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tarvittavat valaistuslaskelmat ja suunnitelmat sekä kokonaisten valaistuskonseptien kehittämisen asiakkaan kanssa.

Valaistussuunnittelu seinäpesuri
Valaistussuunnittelu dialux-simuloinnit

OTA YHTEYTTÄ

YRITYS- JA PROJEKTIMYYNTI

VOIT HALUTESSASI ANTAA KUVAUKSEN PROJEKTISTA, MIHIN KAIPAAT SUUNNITTELUA. 

MITTATILAUS

TAYLOR MADE

PROJEKTIT

AVAIMET KÄTEEN

MYYMÄLÄT

KALUSTEVALAISTUS

TOIMISTOT

YLEISVALAISTUS

MESSUOSASTOT

PROJEKTIVALAISTUS

KALUSTEET

KALUSTEKOMPONENTIT

Vieritä ylös