MYYMÄLÄT
Kalustevalaistus

MYYMÄLÄKOHTEISIIN VALAISTUSTA

KOKONAISVALTAISESTI

ONNISTUNUT VALAISTUS PARANTAA ASIAKASKOKEMUSTA

MYYMÄLÄVALAISTUS

LAADUKKAALLA VALAISTUKSELLA LUODAAN MYYMÄLÄÄN HALUTTU JA VIIHTYISÄ TUNNELMA.​

Oikein toteutetulla valaistuksen suunnittelulla voidaan vaikuttaa liikkeen myyntiin ja asiakaskokemukseen hyvinkin voimakkaasti. Oikealla valon värin valinnalla luodaan haluttua tunnelmaa. Valaistuksella luodaan tilaan tunnelma ja sillä vahvistetaan liikkeen haluamaa brändimielikuvaa.

OIKEANLAISILLA VALAISIMILLA JA LAADUKKAASTI TOTEUTETULLA MYYMÄLÄVALAISTUKSELLA SAADAAN ASIAKKAAN HUOMIO PAREMMIN KIINNITTYMÄÄN HALUTTUIHIN KOHTEISIIN JA TUOTTEISIIN.

Modulaarinen valaisinjärjestelmä mahdollistaa monipuolisen ja muokattavissa olevan valaistuksen. Valitsemalla esimerkiksi kohteeseen oikeanlaisen valon värisävyn yhdessä häikäisemättömän valaistuksen kanssa, saadaan parannettua tuotteiden esillepanoa, tunnelmaa ja samalla lisättyä asiakasviihtyvyyttä.

 

 

Kosketinkiskoon on tarjolla laadukkaita ja tarvittaessa myös tehokkaita LED-kohdevalaisimia. Valaisimia on saatavilla monella eri teholla ja valon avautumiskulmalla. Valaisin ja tekniset vaatimukset valitaan aina kohteen vaatimusten mukaan.

VALIKOIMAMME YLEISVALAISIMILLA VOIMME TUOTTAA MYYMÄLÖIHIN TASAISEN JA LAADUKKAAN MYYMÄLÄVALAISTUKSEN.

Lumisolutionsin LED-kalustevalaisimet ovat helposti asennettavissa sekä uudiskohteisiin että myymälässä valmiina oleviin kalusteisiin. Meiltä löydät valaisimet niin yksittäisiin kalustelohkoihin kuin koko myymälän kattavaan hyllyvalaistukseen.

 

Monipuolinen tarjontamme kattaa kalustevalaisimet kohdennettuun tuotevalaistukseen, kuten kiskovalaisimet sekä riippu- ja yleisvalaisimet kokonaisvaltaisempaan valaistukseen.

VALMISTAMME ASIAKKAILLE RÄÄTÄLÖITYJÄ VALAISTUSRATKAISUJA KOHTEIDEN MUKAAN.
TUOTTEESI OVAT PÄÄOSASSA, JOTEN NE KANNATTAA ASETTAA VALOKEILAAN!

OTA YHTEYTTÄ

YRITYS- JA PROJEKTIMYYNTI

VOIT HALUTESSASI LYHYESTI KUVATA MILLAISEEN PROJEKTIIN KAIPAAT SUUNITTELUA. 

MITTATILAUS

TAYLOR MADE

PROJEKTIT

AVAIMET KÄTEEN

SUUNNITTELU

VALAISTUSSUUNNITTELU

TOIMISTOT

YLEISVALAISTUS

MESSUOSASTOT

PROJEKTIVALAISTUS

KALUSTEET

KALUSTEKOMPONENTIT

Vieritä ylös